Thursday, January 28, 2010

What should I do

When i am at work.. Thinking about taking a break. At home,still
thinking about work. Hmm...apa nak jadi aku ni.bingung!

Friday, January 22, 2010

Sunyi

Blog dah semacam sunyi sejak 2 menjak ni. Maklumlah dah tuan blog x
sempat nak jalan2 kat blog kawan2 lain mananyer org nk singgah
sini...yer tak? Apapun terima kasih buat mereka yg sudi singgah.
Selagi belum habis projek yg sedia ada ni,selagi itu sy x dpt nak
aktif blogging.

Thursday, January 21, 2010

Khilaf Bicara

Kesal dgn kekhilafan yg tidak disengajakan tetapi diakui terleka dan
alpa. Esok akan ku cuba membetulkan fakta salah yg telah diberi.
Semoga maklumbalas yg terbaik akan diperolehi.

Tuesday, January 12, 2010

Bersawang

Lama sungguh tak mengemas rumah ini...huhuhu sampai dah naik bersawang..halaman rumah dah penuh semak samun. Maafkan diri ini. Tak terdaya dan tak berkesempatan nak meng"update" di sini disebabkan kesuntukan masa, tuntutan kerja yang agak memeritkan ketika ini. Detik penentuan akan tiba minggu hadapan...seriauuuuuu. Doaku semoga auditor itu tak banyak kerenah dan aku dapat menjawab soalan2 yang diberikan.

Kerjasama rakan2 amat diperlukan untuk menyiapkan kerja2 dan harapnya kerja2 ubahsuai yang ditambah pada saat akhir akan sempat siap awal supaya kami akan dapat jalankan kerja kami.

Tensen ? jangan cakaplah..memang dah naik lemas...memang sensitif saat2 ini. Kalau ada yang menyentuh perasaan, memang cepat menitis air mata..Orang putih kata "by hook or by crook" kena siapkan juga tapi kalau disebabkan kerja orang lain yang tak habis menyebabkan kami tak dapat siapkan kerja, lantak laa..biar auditor tengok...payah sangat..kadang2 naik putus asa bila ada yang tak cuba memahami.

Arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!! lepas ni tak tahu bila lagi boleh update..kat rumah pun dah tak larat nak blogging..letih minda dan fizikal!!

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin