Monday, March 29, 2010

3 dalam 1

Huhuhu ...batuk, demam,selsema lagi. Gego kepala bila batuk yg kering
atau dry cough ni yg buat tak selesa. Dah makin tambah usia ni makin
mudah diserang penyakit. Mak belum baik batuk dan demam, dah
berjangkit kat kita pulak. Semoga kami cepat sembuh. Ameen.

Tuesday, March 23, 2010

Happy birthday...

...to me! Happy birthday to me! Happy birthday to me... Ehehe nyanyi
untuk diri sendiri...menyedihkan? Yer la kut...dah tua2 ni apa yg
diharap agar diri menjadi lebih matang, lebih sabar dan tak fobia dgn
segala yg di fobiakan. Moga Allah kurniakan rezeki yg berterusan dan
akan dpt berbakti kpd ibu dan famili. Bahagia? Amat subjektif...sukar
untuk mengklasifikasikan bahagia dalam laluan kehidupan yg
dipilih...harapanku..ia adalah pilihan yang terbaik. Amin

Wednesday, March 10, 2010

Tak sengaja

Dari kelmarin lagi kelopak mata berkedip-kedip...kalau tak faham apa itu berkedip..maknanya sama dengan bergerak2. Orang tua2 kata kalau sebelah kiri yang bergerak2, ada sesuatu yang tidak baik atau tidak menggembirakan akan berlaku. Mungkin secara kebetulan, memang ada hal kerja yang kurang menyenangkan berlaku tanpa disengajakan. Huhuhu invoice dah 3 bulan pending tak settled. Tak tahu kat mana silapnya, seingat saya, dah pass kat finance tapi tak dapat dikesanlah pulak. Cari kat bilik tak ada original invoice, yang ada printed copy dari email. Adehh...mungkin juga sebab Januari sibuk dengan audit, menyebabkan saya tersalah letak. Alhamdulillah, account tak kena sekat. Ihiks...customer tak sengaja, supplier kasi reminder jer laa ek. Rasa nak ketuk2 kepala sendiri sebab tak followup dengan finance dan boleh buat silap untuk 2 invoice dari supplier yang berbeza!!

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin