Friday, May 21, 2010

Tepukah aku...

Esok kerja...hari minggu kerja...Isnin tak boleh nak OFF, ada meeting. Fuhhh....esok kena senaraikan action plan untuk isu2 berbangkit semasa meeting di PD minggu lepas. Sigh....sakit kepala bila mikir kerja yang semakin terasa bebannnya...huhuhu kerja apa la yg aku nak buat ni...agaknya bila dah lama kerja ni...sampai tahap tepu dah kut..isk iskk...keliru ...

Thursday, May 13, 2010

Off site Workshop@management meeting

Hmm....esok dah nak kena pergi PD...ikut aturcara ada presentation yang perlu dibuat oleh setiap ahli ...adehhh malam ni kena buat ler ..udahlaa tak ada guide dan tak tahu sama ada proposal yang hantar 2 minggu lepas tu okay ke tidak...tetiba kena pulak present depan semua orang..tak sukaaaaaaa!! walaupun kita kena fikir positif tapi dalam hati tetap berkecamuk ...harap2lah Allah berikan kelapangan fikiran dan akan keluarlah idea bernas untuk presentation tu nanti...InsyaAllah..Amin.

Saturday, May 08, 2010

Malam minggu

Malam ini, mak,iqa dan kak long berada di rumah kazen di Meru sempena
meraikan majlis cukur jambul cucu ke 3. Meriah dgn saudara mara dan
jiran2. Perjalanan petang tadi dari rumah diiringi hujan gerimis
menyebabkan jalan sedikit sesak dan melambatkan. Sudahlah teman ni
bukan juara f1 ataupn rally, makanya memandu lah teman dgn gaya
pemandu berhemah ehehe kalau ada yg suka cilok naik keret teman,mesti
bengang dan tak sabar! Huhuhu takpe takpe biar lambat asal selamat!

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin