Thursday, May 13, 2010

Off site Workshop@management meeting

Hmm....esok dah nak kena pergi PD...ikut aturcara ada presentation yang perlu dibuat oleh setiap ahli ...adehhh malam ni kena buat ler ..udahlaa tak ada guide dan tak tahu sama ada proposal yang hantar 2 minggu lepas tu okay ke tidak...tetiba kena pulak present depan semua orang..tak sukaaaaaaa!! walaupun kita kena fikir positif tapi dalam hati tetap berkecamuk ...harap2lah Allah berikan kelapangan fikiran dan akan keluarlah idea bernas untuk presentation tu nanti...InsyaAllah..Amin.

2 comments:

edda(",) said...

gudluck 4 ur presentation

Kak Zue said...

edda-->Terima kasih...huhuhu akhirnya slides tak gunapun...terus dalam masa 15 minit dapat idea sebenar untuk diperbincangkan ...huhuhu alhamdulillah dapat jalan penyelesaian.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin