Thursday, December 06, 2007

Jom kita ...

Walau hanya bercuti selama 3 hari 2 malam tetapi kak long rasa teruja nak pergi ke Cameron Highlands ni. Bukan apa, Cameron ni kalau dari kampung tak la jauh sangat tapi tak pernah sampai lagi...huhuhu. Lagi pulak pergi dengan famili, anak-anak sedara semua ada, harap2 meriahlah cuti kali ini sepertimana meriahnya percutian di Langkawi 2 tahun lepas. Setakat sampai ke kawasan perkelahan di kaki banjaran Titiwangsa ini kak long pernahlah pergi sendiri...ihiks. Jom ramai-ramai kita pergi bercuti..rehatkan minda yang mungkin sedang kusut masai atau sedih atau keliru atau sedang marah...meh kita bawak2 bertenang...

16 comments:

Ku Ina ~Jentayutiara said...

cuti2 ya kak long... moga boleh dpt merehatkn mida.. hav a safe jorn'y!

mama ranggie said...

bile kak long nak g tu?nak ikut leh x?

kakLuna said...

saya pun lum sampai cameron lagi kaklong...mesti romantik kat sana kan byk bunga2 :)

Zura@Kak Long said...

Ku Ina-->InsyaAllah, apa yang kak long harapkan percutian ini akan berjalan dengan lancar dan kami selamat pergi dan kembali...

Zura@Kak Long said...

eira-->kak long nak pergi esok. Ajaklah hubby pergi cuti2..dgn anak2 sekali

Zura@Kak Long said...

Luna-->romantik ke kalau ada banyak bunga? kalau pergi dgn famili mana romantiknyer..ihiks. Lain ler kalau pergi berdua.eheheh.

Noushy Syah said...

Hope you have a blast holiday!

Wishing you a safe trip to and fro, take care Kak Long.

aria ayumi said...

hepi holiday ye kak long. jgn lupa bwk blk stoberi cekelat utk diya ;)

mad redo1 said...

uishh... the cameron highlands, another place that mad redo1 really like to leave his footsteps on... bila nak sampai pun tak tahu... hopefully the trip is a memorable one

Ila said...

Bestnya gi bercuti . Semenjak suami busy ni, kami dah tak gi bercuti . Dulu, hujung tahun mesti dia bw kami anak - beranak gi makan angin . Tapi Cameron Highland dah tak sesejuk masa sy gi awal 90-an dulu . Betul tak kak long ?

Zura@Kak Long said...

diya-->sorry girl..kak long tk beli strawberry sbb diya dah beli hari tu kan? ihiks

Zura@Kak Long said...

Noushy-->holiday walaupun short tapi meriah dlm hujan dan angin sejuk...eheheheh

Zura@Kak Long said...

mad_redo1-->pergilah ke Cameron Highlands bawak Linda dan anak2 tu Mad...it will be fun ..kalau nak sejuk dtg la hujung tahun..ehehe kalau tk nak sejuk sgt...pertengahan tahun ler pergi..ahaks

Zura@Kak Long said...

Ila-->kebetulan semasa kak long pergi ke Cameron Highlands, hujan turun setiap hari menyebabkan cuaca berkabus, sejuk dan angin kuat.

aria ayumi said...

ngehh. xpela. diya pon tgh diet ni. miahaha *diet la sgt*. btw, kak long nye gambar kat sana, xmo tunjuk same diya ke? *wink*

Ila said...

Hehehe... tentu kak long menggigil kesejukan masa kat sana kan ? Sy dulu lps pkl 12 br mandi. Tu pun menggigil kesejukan . Lps sembahyang tarik selimut blk . Tak tahan sejuk . Nak kuar pun terpaksa pakai baju 3-4 lapis. Kak long jgn lupa bc e-mel balasan drp sy ya:D

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin