Saturday, December 29, 2007

Aduhai Kelabu Mata Hitamku

Sejak 2 menjak kebelakangan ni mata semacam susah nak fokus laa pulak. Spek ni baru jer..hmmm baru tak baru tapi dah lebih setahun ler ...ehehehhe. Huhuhu jangan ler pulak makin rabun mataku ini . Hmmm mungkinkah kena tukar yg ada kombinasi rabun jauh dan dekat ..Oh noo..maklumlah dah tua ni kan..ahaks. Pernah sekali last month, masa nak bagi briefing, kak long boleh tak nampak ler pulak perkataan yg tertulis kat handout yg kak long bawak, dah ler masa tu lampu kat depan hall tu di OFF separuh sebab ada slides sedang ditayangkan...aduhai.Naik kelabu mata hitamku...eeheheheh.Kalau tuko biru tak pe gak...eheheh.
Sebab tu kak long risau bila memandu dlm hujan di waktu malam dan elak dari memandu di jalan yang gelap diwaktu malam kecuali terpaksa. Huhuhu esok nak balik kampung selepas habis kerja pukul 5 ptg, InsyaAllah sampai kampung selepas maghrib, doa2nya cuaca elok sepanjang perjalanan..

2 comments:

Noushy Syah said...

ameen3x...mesti dah tiba nih...Insyaallah kak long selamat balik juga nanti yea...ada picang keropok?(alaa yg macam dulu kak long bagi tuh? hehhehe)

Zura@Kak Long said...

Noushy--> kak long kerja hari ni .huhuhu petang ni baru balik kg. Terima kasih kerana mengAminkan doa :-). ehehhe wehh bukan keropok ..tp kerepek pisang arr ....ehehehe

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin