Wednesday, May 20, 2015

The Best Butik Muslimah Online



Anda perasan atau tidak, sejak kebelakangan ini ramai dikalangan kita yang sudah tampil berhijab malah jika anda mengikuti industri seni tanah air, selebriti-selebriti terkenal juga ramai yang mula mengenakan hijab. Ternyata, fesyen Muslimah sudah mendapat perhatian ramai wanita khususnya penggemar fesyen. Berbeza dengan beberapa tahun yang dahulu dimana pilihan busana Muslimah amatlah terhad tidak begitu trendi. Bukanlah bermaksud sehingga menjadi hamba fesyen, tapi sopan dan pada masa yang sama mengikuti trend terkini.


Berbicara mengenai pilihan pakaian Muslimah, ZALORA merupakan the best butik Muslimah online yang menyediakan pelbagai pilihan pakaian Muslimah yang berpatutan. Bukan sahaja tersedia dalam pilihan jenama yang dipercayai, ZALORA juga membariskan beberapa nama pereka fesyeyang tersohor seperti Jovian Mandagie, Rizalman, Nurita Harith dan ramai lagi.





Busana Muslimah seperti jubah moden dan kaftan boleh anda temui dalam pilihan warna serta tawaran harga yang amat berpatutan.


Selain itu, ZALORA juga merupakan gedung tudung online yang tersebar dengan himpunan jenama –jenama pengeluar tudung yang hebat seperti Sugarscarf, Galeri Ariani, Najjah dan banyak lagi.




Bukan hanya menawarkan pakaian tradisional, ZALORA juga membawakan koleksi pakaian kasual Muslimah seperti skirt labuh (maxi skirts), palazzo pantas, harem pants, blouse Muslimah atau tops Muslimah dan banyak lagi. Ini menjadikan ZALORA merupakan the best butik Muslimah online dimana anda boleh memiliki segalanya di dalam satu laman web. 

Nota Kak Long : Beli online dapat jimatkan masa !! Masa itu emas.. kan kan?? Nak upah kat tukang jahit pun sekarang ini ramai yang dah tak ambil order, so untuk cantik bergaya di hari raya , Kita shopping kat ZALORA..

Wednesday, May 06, 2015

Jejak blog

Assalamualaikum wbt

Oh my..lama sungguh tak ziarah tapak ini. Kesian awak blog kerana kena tinggal olehku. Angkara Instagram dan Facebook yang menguasai..ahahaha alasan yang tak boleh nak caya sangat.

Apa khabar kawan-kawan semua. Ada ke lagi yang follow blog yang dah bersawang ini...ahahaha. Kalau tak ada pun tak apa. Kita saja-saja membebel kat sini.

Meh kita try post satu video pendek ini... yeah..ni yang latest semasa  baru balik dari kampung kelmarin. Kalau tak boleh view sorry eh. Nanti senang kita try lagi.


Sampai jumpa lagi ...Semoga dipermudahkan urusan kita semua. Insya'Allah.


LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin