Wednesday, March 31, 2004

Penang!!



27-29 march 2004- Kami sekeluarga bercuti ke Pulau Pinang. Adik dah ajak mak dengan aku, jadi akupun ikut jer la. Seronok layan Nasyirat, Nabil dengan NurDini di kolam mandi hotel park royal. Adik pergi pun sebab dia ada kerja kat sana.

Satu jer perkara yang aku tak sempat nak buat..makan nasi kandar. Kalau cerita kat shah ni for sure kena gelak...ehehehhee... dah kata dah...bila aku bagitau kat dia thru sms ,memang kena perli ! isk iskk...



No comments:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin