Tuesday, October 11, 2005

Kereta


Rabu minggu lepas , baru dapat kereta ni tapi ada masalah sikit ..ntah cam mana ada kesan calar yg dalam di bahagian hadapan kereta. Rasa terkilan . Sampai hari ni , masih menanti tarikh bila pihak dealer nak tukar bahagian yg calar sebab depa dah setuju nak ganti seluruh bonet. Nak touch up tak sesuai ...harap-harap semua akan berjalan dengan lancar. Banyak dugaan yang perlu dilalui yang menguji kesabaranku untuk memiliki kereta ini. Apa-apapun aku harap mak akan gembira dengan adanya kereta ini. Setiap hari aku belajar utk menjadi berani dan bersabar di dalam menangani masalah yg ada. Tak nak la call salesman tu tiap-tiap hari...nanti dia naik fed up pulakkan? Cuma berharap dia tidak lupa dengan tanggungjawabnya. Duit balance pun tak dapat lagi ni ....adehh...sabarr ...puasa ni kena banyak sabar. Ada hikmah disebalik setiap kejadiankan? InsyaAllah...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin