Thursday, February 03, 2011

Mak aiihhh!!

Alahai..lama sungguh tak update blog ni..kesian sungguh terpinggir ..dipinggirkan oleh tuan punyer...ahhahaha. Tuan punyer blog bukan lupa tapi teralih arah ke fesbuk. Orang dok sibuk kata kut nanti fesbuk betul2 tutup...blog ini tetap setia menanti. Setia ke??? ahahahh buatnya bloggerpun majuk...beralih arah semula ke frenster la semula kan?? kut semua majuk?? hmmmm...kat mana nak merapu sendiri ek?? myspace? ahahaha tak ada akaun kena bukak akaun laa pulak. Apapun...rasanya nak kembali aktif dgn blog semula la selepas ini...boleh ke??

4 hari cuti kat kg ...paling jauh ke Taiping laa kut. Tak sempat nak jenjalan jauh sebab tak rancang dan malam ni pun ..bawak makanan ke masjid malam ni pun last minute punyer keputusan....ahahah semua main bidan terjun jer.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin