Tuesday, December 13, 2011

Alhamdulillah

Syukur, saya dan mak selamat kembali ke Malaysia setelah menunaikan ibadah haji . Selama 43 hari meninggalkan tanahair ...apabila saya memandu semula hari ni untuk bekerja..saya rasa janggal sedikit . Sampai terlupa nak sediakan duit tol ...ahahah nasib baik ada kad "touch n go" yg ada lagi isinya. Adusss...sampaikan berapa duit tol kat tol grand saga tu pun saya boleh lupa..aduss mmg masih jet lagged saya ni ....tak berapa nak fokus tapi apa nak buat...cuti dah tk ada ....ekekek kena la bekerja walaupun tak berapa sihat.

Apapun...oleh kerana gambar2 semua kat netbook....sy tak leh nak upload kat blog ni tapi boleh tengok kat fb saya :-). check it out yaaa....

1 comment:

Rumah Kuning said...

slmt kembali ke tanah air kak zue.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin