Monday, February 27, 2012

Kerja ke tidak??

Susah ke nak berlaku adil?
Siapalah aku nak menjatuhkan hukuman ?

Apa kaitan 2 baris ayat dgn apa yg aku nak cakap ni? adehlahh..keliru betul. Fokus...fokus!!!

Ok ok....nak citer laa ni . Kaki mak sakit lagi petang semalam...sampailah pagi tadi menyebabkan aku rasa tak sampai hati nak pergi kerja dan tinggalkan mak terdengkut2 nak masak bagai..hmmm....oleh kerana tak ada apa yg urgent kat ofis setelah baca semua email yg latest maka tak masuk ofis hari ni tapi esok macam mana ek??

Rabu dgn khamis memang sah sah tak boleh tak pergi kerja sebab ada training kat NW. Tapi esok bukan rabu tapi selasa dan kaki mak tak pulih sepenuhnya..patutkah aku EL lagi? adussss...risau!! esok sepatutnya kereta keluar tapi tak pasti lagi...sabo jugak pasal hal ni...heran aku dah berapa hari tak settle2. Harap2 esok boleh selesai tapi kalau aku pergi keje...risau kat mak..tapi kalau tak keje...risau boleh ke budak2 ni handle library? aku konfiden budak2 ni boleh buat ..yer mereka boleh!!!


Apapun aku tak boleh nak buat keputusan ni...macammana ek...Ya Allah berikanlah aku petunjuk,,permudahkan lah aku dalam membuat keputusan....should I buat istikharah?

No comments:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin