Monday, June 04, 2012

Tak pentingpun...

Lama sungguh tak update blog saya yang ini. Tak ada cerita best nak kongsi. Malaspun ada nak mencurah rasa di sini.

Mata dah mengantuk sebenarnya tapi entahlaa...nak jugak mengadap lappy ni...

Nak cerita pasal kerja? hmm sekarang ni tengah cari staff untuk ganti seorang staff yg cabut ..ponteng kerja 2 minggu dah dapat gaji terus cabut...baik sungguhlah kan?? kan??

Sedara sendiri buat gitu yg buat rasa geram yg lebih2 kat dia...hmm sudahlah not worth it to discuss about him!!

Esok..apa citer? esok nak kena hantar mak ke klinik..medical check up .

No comments:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin