Wednesday, July 25, 2012

Ada aku kisah?

Ihiks tajuk entri cam bunyi berlagak ajer kan? ahahah tapi percayalahh saya tak macam itu. Sebenarnya cuma ketika ini saya rasa lebih baik saya kat dalam bilik buat kerja2 pengkatalogan yang ada banyakkkk . Cumanya sekarang ini saya ada kat dalam bilik meeting yang tidak memerlukan saya memberi input. aduhaiii...tengok dari agenda memang akan ambik masa sampai lepas zohor.

Tadi bila VC tanya ada ke "morning break" dengan "lunch" ?...secretary meeting kata ada...aduss yg berpuasa seperti saya ini ?? ahahahha ada aku kisah?? err..aku kisah sebenarnya!!! ihiksss....tapi apa nak buat...kita kenalah terima sebab majoriti member dalam meeting ni non-muslim.


SELAMAT BERPUASA ...


No comments:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin