Sunday, February 19, 2006

Ahad yang blur ..tapi ceria ...eheheheh

adeh..lama tak update blog ni . Giliran keja hari ni ..so ada masa terluang sikit . Biasanya keja 2 org ...sorang staff dah resign ..sementara tunggu staff baru , keje la sorang2.

Last week kita dapat handphone 3G. Hadiah dari celcom yg pernah buat promosi di UCSI. Kebetulan masa kita beli reload card ..ada cabutan ala-ala fear factor ...eheheh kena buat cabutan bertuah dalam balang penuh dgn ulat ...ehehehe kita no problem dgn ulat..jgn ular sudah....huwaaaa ..geli ...ehehehe. Alhamdulillah. Dapat 2 kali cuba ..sekali dapat note pad Xpax..sekali lagi dapat henpon tu ..ehehe abis satu campus tahu pasal tu .

Tapi buat masa ni lum sempat lagi try henpon tu... sebab bila balik..anak-anak sedara ada kat rumah ...kang kita bukak kotak..habis semua serbu....ehehehe...
Next week la kut mula guna gantikan henpon siemen yg dah mula buat hal tu ...

Hari ni ramai lak students datang ke library...bila duty berdua tak ada lak orang ...ironi betul ...

Rasa penat jer minggu ni ...sbb keje pagi..kalau keje malam...tak yah tempuh jem pagi kat plaza phoenix...alalalalal...jumpa lagi ...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin