Tuesday, July 11, 2006

BookFest 2006


Tengok tajuk pun mesti korang dah tahu kan? sampai kat ofis pagi tadi , Hana bagi surat-surat yang bertulis kak long la penerimanya ..ehehhe. Salah satu dari sampul surat tu berisi kad jemputan untuk hadir ke "Academic BookFest 2006" yang akan diadakan di Mid Valley Exhibition Centre.

Menurut apa yang tercetak di kad jemputan, lebih kurang 170 gerai pameran disediakan untuk pengunjung. Ala..kira cam pesta buku tahunan yang diadakan di PWTC tu ler. Kalau pergi mestilah ada gerai karangkraf, alaf 21, DBP, PNM,Cambridge, Berita Publishing , Koop UM, ILBS dan banyak lagi . Kak Long pun tgh fikir..nak pergi ke tidak. Rasanya nak pergi masa waktu bekerja sebab hujung bulan dah plan nak balik kampung. So..jumpa di sana ek!!

Tempat
Mid Valley Exhibition Centre
Aras 3, Centre Court
Mid Valley Megamall, Kuala Lumpur

Tarikh
27-30 Julai 2006

Masa
10 pagi-9.30 mlm


MASUK PERCUMA

4 comments:

Anonymous said...

alamak...so must make sure tak lalu Mid Valley on 27-30 Julai....guarantee jammed giler berpusing satu midvalley tuh.....ABBBBBBBBBBBBBBBBBB...heh heh heh

Zura@Kak Long said...

woitt...anak sapo lak ni ...ekekeke ni kalau tak tj..mesti KD...eheheh ...wehh aku pegi dgn komuter kut ..ehehe tak risau parking...ceh wah..ahahaha meh kita date meh

Anonymous said...

yeahoooooo...ab ajak date...kat mana A&W lagi ker...wakakakakaaakakakaak...tak pun jum ler pekena sup asam pedas...fuiyoooo....

zura said...

ekekkeke ciss KD...ehehhe weh lama dah tk pekena sup asam pedas tu ...ekekek

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin