Thursday, November 16, 2006

Muhammad Nu'aim

Maaf yer semua ... kak long tak ada idea dan byk masa nak post entri baru kat sini...ni just nak update kat semua nama anak saudara kak long yg terbaru ialah Muhammad Nu'aim ...ni gambar terbaru yang sempat kak long ambil kelmarin..dah berubah muka dia...makin gebu pp dia cam mak long dia kan?? ehehehe...


Photobucket - Video and Image Hosting




Photobucket - Video and Image Hosting


Photobucket - Video and Image Hosting

3 comments:

Abang Long said...

dah berapa ramai anak sedara setakat ini ?

Zura@Kak Long said...

Setakat ini, kak long dah ada 4 orang anak sedara. Nasyirat Nu'man 8 tahun, Nasrul Nabil 6 tahun, NurDini 4 tahun dan Muhammad Nu'aim 17 hari :-)

Anonymous said...

shomelnya baby nih empecak!! saye plak ade dua ore anak sedare, nak negok jom aa ke www.pezul.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin