Friday, February 05, 2010

Kurang suka

iskk..hangin betul ler...air cond lambat di ON...pagi2 dah macam duduk kat dalam sauna. Hari tu dah komplen...takkan hari2 nak komplen...letihhhhhh arr. Kurang suka nak komplen2 ni...

Januari dah terlepas meeting bulanan sebab sibuk dgn audit SETARA...tak suka sebenarnya tangguh2 tapi tertangguh jugak...

Esok cuti...nak hantar kereta ke workshop...eheheh tetiba cerita pasal kereta....ehehe memang kepala dah short circuit sikit....ahaks..ni mesti pasal panas sebab tu short circuit ... muahahahha

5 comments:

zue said...

x suka pun kena juga komplen klu tidak menitik2 air peluh tu.

citer pasal kereta ni...zue pun dah pening kepala juga dari thn lepas sampai msuk bln 2 ni dah berabis duit kat dia aje. hari ni x leh bawak sbb temp. naik.

HOn3YB33 said...

kena komplen tu kalo x panas satu hari...

kete??

memang lar kalo dah de kete mcm2 leh mengalir kat dia kan??

wilda said...

kaklong, kalo panas memang rasa nak marah je kan? saya kat kedai kalo aircond rosak tambah dgn customer yang sombong2 ni anytime je boleh meletup. hehe. tp kaklong prasan tak sekarang malaysia dah makin panas? mm..mungkin di taiping je kot. huhu

Kak Zue said...

Wilda--> Sekarang ni memang kat KL pun panas. Di dalam rumahpun berpeluh2 kalau tak ada kipas.

Kak Zue said...

zue & Honeybee---> kadang ada kete pun susah..tak ada lagilah susah. Sabar jerlaa..nasibla kalau kete buat perangai meragam tak sudah tu.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin