Thursday, December 27, 2012

Di mana dia...

Beberapa tahun yang lepas, kaklong pernah mengenali seorang kawan blogger yang menetap di UK, peminat setia Chelsea :-). Kak Long sendiri tak pasti bila kami terputus hubungan. Mungkin kerana pada satu ketika, kaklong meninggalkan dunia blog kerana masalah peribadi atau mungkin juga dia mengalami masalah dan tidak lagi aktif. KakLong tidak pernah set blog kaklong sebagai "private" walaupun kaklong tidak aktif. Sedih juga bila ramai rakan2 blogger yang "hilang"...lost contact macam yang berlaku kepada Noushy. Blog dia panasian tu pun dah di "private"kan. Haishhhh ke mana agaknya dia. Harap2 dia sihat sejahtera. Selama ini kaklong memang teringat kat dia tetapi kelmarin ada kawan blogger yang juga mencari Noushy...Noushy ...di manakah adik berada sekarang? kaklong rindu...

6 comments:

Semut Api said...

Txs atas entry ini.. Harap2 noush atau syahrul tergoogle.. Dan reply..

Semut api @ deanz.

Klu beliau terbaca mesti dia kenal

Kak Zue said...

You're most welcome bro. Semoga Noushy atau Syah akan sudi hubungi kita semula :) In sha Allah.

sashimis said...

noushy dah lama menghilang kan?
last saya tau dari facebook syah, syah dah kawin, tapi bukan dengan noushy

Kak Zue said...

ya ker ....alhamdulillah ada juga news ppasal syah yer..

Semut Api said...

sashimis..

txs for ur info..
sy pernah berkawan baik dgn noush.
syah juga mengenali sy secar tidak langsung..

tapi kami lost contact..
sy amat berharap agar anda memberi sedikit infi ttg beliau berdua..

jika tidak keberatan fb salah seorang drpd mereka mungkin sangat membantu bagi sy..

mohon jasa baik untuk reply semula atau msg di blog sy..

tqvm

Semut Api said...

*sy juga mengenali syah secara tidak langsung..

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin