Wednesday, September 16, 2009

Dah mood raya ke?


Mood raya sederhana aje sebab kerja banyak sekarang ini. Perbincangan untuk coding Documentation bagi sistem baru sedang berjalan dan dalam masa yang sama, kerja2 rutin, menyediakan maklumat dan data untuk fakulti tetap kena jalan...isk iskk...sabo jer ler. Nak buat kad ucapan dan jalan2 ke blog kengkawan tak sempat lagi. Apa-apapun harapnya esok sempat nak prepare kad raya kut...ehehe nak jugak tu buat kad raya!! Apapun kalau tak sempat buat yg baru...terimalah kad recycle ni yer..ehehe ampunn!!


SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI.

Semoga perjalanan kita dilindungi Allah swt. InsyaAllah.

8 comments:

zue said...

mmg betul lah kak long..skrg ni tgh mood raya. dah x ada mood nak buat keja...walau kerja byk mcm mana skali pun.

kak long singgah umah amik kad raya.

en_me said...

salam aidilfitri maaf zahir bathin dr me dikejauhannns wat akak jue ittewww..

Zyma Saad said...

Selamat Hari Raya,Kak.
Maaf Zahir dan Batin

hati2 memandu pulang ke kampung ye.
Sy nak kutip jugak kad raya Akak walaupun recycle. Hihihih.....

Ainil said...

kak zue, salam lebaran. Maaf zahir batin ye. elok2 jln ke kg.

Kak Zue said...

en_me--> Selamat Hari Raya ...cedria selalu yer :)

Kak Zue said...

zue-->Selamat Hari Raya..happy2kan diri walau kerja banyak..eheheh

Kak Zue said...

zymazara-->huhuhu andalah teman baik sebab sanggup kutip kad recycle yg tak berapa nak siap ini..eheheh. SELAMAT HARI RAYA ..

Kak Zue said...

Ainil-->SELAMAT HARI RAYA .maaf juga dari kak zu yer. Sesama kita selamat sampai ke destinasi.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin