Monday, September 28, 2009

Famili Saya di Hari Raya


Gambar terbaru kak long dan famili di pagi 1 syawal 1430 bersamaan 20 September 2009. Pertama kali seluruh ahli keluarga adik dan kak Ina (kazen kak long) dapat bergambar bersama. Tak ada gambar studio, so kira gambar ini pun boleh terima pakailah yer.. berlatarbelakangkan rumah kami di kampung. Semua muka serius sebab tunggu timer kamera tu..eheheh
Gambar2 lain sedang diupload ke picasa. Nanti kalau dah siap, baru boleh update linknya yer. Agak sibuk hari ini, tak pasti boleh sempat ke tidak nak upload semua..ehehehe.

4 comments:

Diarihatiku1976 said...

dari gambar studio baik gamba cam ni.. ikhlas jer.. lawo...

Abang Long said...

Setuju dengan komen dari 1976. Nampak lebih real

Kak Zue said...

Diarihati-->Terima kasih :-)

Kak Zue said...

AbangLong-->memang real gambo tu..eheheh kami tak palsukan..ihiks

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin