Monday, September 14, 2009

Sakitnya...


Sejak petang Sabtu, tekak kak long sakit, perit sangat. Apabila telan air liur pun sakit. Sejak petang sabtu tu dah tak sedap badan, malam banyak kali terbangun dari tidur sebab demam dan tekak terasa semakin sakit. Sampai ke hari ini pun masih sakit dan badanpun ikut jadi lenguh2 macam demam tak kebah.


Kalau tak puasa memang boleh minum air banyak2, ehehehhe ini puasa, so kena tunggu malam baru boleh makan ubat dan minum air.


Dugaan!! Sudahlah minggu ini ada banyak perbincangan kena buat sebab nak install system baru..adehlahh...takutnya kerja tak dapat siap dalam masa yang ditetapkan.

6 comments:

sI tEDI said...

kak long : memang kena minum banyak air tu..

jaga kesihatan...
semoga semuanya okey nanti.
InsyaAllah

zue said...

cuaca skrg ni dah mula panas. klu waktu lunch mls nak kluar x tahan panas.

apa2 pun banyak kan bersabar. ni lah dugaan bulan posa.

kuina said...

kak long minum banyak air kosong ya.. jgn tambah ais..


SELAMAT HARI RAYA KAK LONG
MAAF ZAHIR & BATIN
*Tiada kesalahan yang sengaja dilakukan dan tiada kesalahan yang tak dapat di maafkan.

Kak Zue said...

s|tEd|-->Terima kasih. Beransur pulih walaupun skrg ini sakit tekak telah bertukar menjadi batuk.

Kak Zue said...

Zue-->Terima kasih. Selamat Hari Raya. Maaf zahir batin.

Kak Zue said...

Ku Ina--> Memang tak minum air yg guna aispun. Huhuhu tapi batuk tetap menyerang.SELAMAT HARI RAYA MAAF DAN AMPUN DIPOHON.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin