Thursday, September 03, 2009

Menu ringkas

Ini menu yang ringkas sewaktu berbuka petang semalam. Kak Long dgn mak masa berbuka tak perlu ada macam-macam jenis kuih dan lauk pauk, ala kadar sudah memadai.




Pajeri terung . Hari tu beli kat pasar ramadan, sebiji RM1.50, tak puas makan, so semalam mak masak lebih sikit..




Paprik ayam..sorry gambar tak jelas sebab berebut2 dgn Nu'aim yang nak pegang kamera..

2 comments:

sI tEDI said...

ekekkekeke.. ringkas tetapi sedap!

Kak Zue said...

s|tED|-->>banyak2 sgt pun nanti tak habis..eheheh

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin