Sunday, October 06, 2013

Hari-hari yang kelabu

Dah lama tak meluah rasa di sini.

Kebelakangan ini rasa amat tertekan dengan kerja. Kadangkala rasa tak boleh nak cope. Haishh...giler laa.
My so called boss kasi extra keja yang memang tak boleh nak tolak. Dia ajak lunch dan masa lunch dia bla bla bla...adeh laa masa tu makan pun rasa tak tertelan. Dah la tak bawak buku nota ke apa ..arghhh jenuh nak ingat apa dia suruh buat. Balik ofis sempat draf kat ppt apa2 yang kita dapat dari mental note kita yg semakin tepu.

Sabtu dan Ahad rasa amat malas nak fikir pasal kerja....ahahah so kita buat popia nestum.
Ada orang tu mengidam nak rasa...so insya'Allah akan cuba hantar parcel ke sana tu.

Alhamdulillah selepas solat semalam...Allah kasi idea kat kita apa yang perlu dibuat untuk esok. Mudah-mudahan akan dapat selesaikan sebelum hari meeting Khamis ini walau pasti sukar mendapatkan maklumat yang diperlukan dari pihak2 yang terlibat.

Chaiyok chaiyokkk Cik Zu...semoga hari-hari yang mendatang di lalui dengan tenang dan dipermudahkan olehNya...

You can do it !!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin