Saturday, September 24, 2005

Apsal Ni....

Apasal la rasa bosan sangat hari ni. Keje pun tak leh nak buat . Tak ada idea langsung. Form dah siap ...tapi nak buat notice pasal new service ni ..adeh..apasal la bengap sangat hari ni . Kg Aman pun tak menarik hari ni.

Apa-apapun...sempat gak jumpa boss utk dapatkan signature pasal meeting MLG Isnin ni di IPK Bangsar. Boss mood bagus jer ...ehehehe nasib baik....cuti pun dia dah approved.

Puas hati gak bila request Prof. Lee dapat diselesaikan dengan bantuan Nurul.

Purchase requisition form dah fill up utk Music School..yeahh....dlm bosan pun ada gak keje yg siap..ihiks ...till monday....bye

No comments:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin