Saturday, September 03, 2005

Langkawi

20-25 August yg lepas Ju bercuti. 22 August 2005, Adik dan keluarga dia pergi bercuti ke langkawi. Ju dengan mak, kak Ina, dan Iqa ikut sama. Kami bertolak dari rumah kak Ina pada pagi 22 August kira-kira pukul 10 menuju ke Kuala Perlis. Adik memandu dengan tenang dan sampai ke K.Perlis pada pukul 1.45 petang. Sampai ke Langkawi pukul 3 petang dan kami selamat sampai di Sri Intan Resort milik TM Berhad kira-kira pukul 4. Tercari-cari lokasi resort tu sebab ada alamat jer ..tak tahu pulak teluk baru tu rupanyer dekat dgn Holiday Villa..Ju pernah sampai ke Langkawi masa company trip kira-kira 8 tahun yang lepas.Masa tu Ju bawak mak sekali..naik kapalterbang. eheheh. Nasib baik aku ingat2 lupa Jalan ke Pantai Cenang..adehh...sebenarnya ingat nama jalan je tapi tak tahu arah mana dari pekan langkawi tu ..ehehe dah call reception pun bagi instruction pun blurr jer..adehh. Apa-apapun selamat gak kami sampai. 3 hari kat sana...3 hari la hujan di waktu pagi..so bila jenjalan kat pekan tu tak panas sangat. Nanti ada gambar lain dah scan..kita upload lagi. Yang kat atas ni gambar dari henpon kita..eheheh yg byk gambo ikan pelik2 jer dlm henpon ni ..gambo kita semua dlm kamera Iqa..dah cuci tapi nak kena scan pulak..isk iskk.. apapun...ada 1 gambo ni ntah tak perasan lak ada ambik guna henpon..gambo mak dgn kak Ina di UnderWaterworld.

Tengok gambo yg satu lagi ni ..cantik tak?? eheheheh . Tak sempat salin nama ikan ini..tapi cantik sangat.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin