Friday, May 16, 2008

Belum ada pengganti


Terdetik sedikit kekesalan apabila pengganti rakan yang pergi tidak lagi muncul. Arghh...sesak rasa memikir , sebu rasa dada . Apabila ada masalah tak cukup korum utk kerja di hujung minggu, sedih rasa. 2 grup tak cukup orang menyebabkan pening kepala memikir. Apabila masing2 ada alasan tak nak kerja lebih masa, apa lagi yang boleh dikata.Management pun dah freeze ambik staff baru. Pengganti pun belum dapat, apatah lagi nak ambik org baru..huhuhu. Hmmm ..tukar 3 grup sahaja? pun nanti kata tak cukup masa rehat..tak sama dgn orang lain...adehh!! kerja oh kerja!!! kerja susah..tak kerja lagi susah nanti..sabo jer ler yong.


4 comments:

MiSzEniGmA said...

salam..sorry to hear about that kak zu! camner leh jadi camtu? sy rs, bfr sy n kak ainil keluar, mcm dah ada calon. management pun satu hal, apsal la depa freeze intake new staff? sabar je la kak zu..other than this, sy pun xtau nak ckp ape..uhuhu

KZue said...

Salam Nurul. Thanks yer. Mgt dah luluskan ambik sorang pengganti tapi tak ada yg sesuai.

Anonymous said...

kak zu, tak sesuai dr segi ape tu?-ainil-

KZue said...

Ainil-->tak sesuai dari segi tak ada pengalaman kerja yang ada kaitan dengan orang ramai, ada yang tak nak kerja shift etc. Dlm seminggu dua ni mungkin ada sorang masuk..tengoklah macam mana nanti.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin