Wednesday, October 29, 2008

Happy 2nd Birthday ...

2 tahun yang sudah...29 October 2006 lahirlah seorang putera




Dengan Opah dan Kakak semasa berusia 2 bulan

...Muhammad Nu'aim. Buah hati famili semua yang comey, kelakar dan nakal eheheh. Tak plan nak celebrate apa2pun sebab sibuk dgn kerja....tapi tak tahulah pulak kalau mama dia ada beli kek..ihiks. Kish2 pp Nu'aim..semoga dipanjangkan umur, cepat bercakap dan dengar kata Opah, mak long, Abah dan Mama.

Oktober 2007

2008


2 comments:

Tie said...

Salam zue..Kak tie pun dah lama tak ke mari. Eh..dah tukar color lak..biru ni tandanya apa ekk?? hi hi..happy birthday buat si kecil tu..

Kak Zue said...

Salam Kak Tie. Dab bosan dgn merah..tukar biru pulak...lembut sikit..tak garang..ahaks.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin