Monday, October 13, 2008

Nak Terbang ke Bumi Kenyalang

Diam tak diam dah seminggu tak update blog ni. Bukannya apa, tak ada idea, tak ada mood dan tak ada rasa nak berblogging..ehehehhe. Di ofis mmg sibuk tapi kalau nak update di rumah pun boleh sebenarnya tapi tak buat..ampunnn ek. Apapun tinggal 4 hari lagi sebelum kak long away dari ofis selama beberapa hari. Kak Long akan sampai di Kuching malam Khamis 16 oktober sehinggalah Ahad 19 Oktober. Flight details belum dapat lagi. Kali ini bukan bercuti tapi urusan kerja..eheheh. Sampai sini dulu..nanti kalau ada cerita lain kak long update lagi yer. Daaa..

4 comments:

Tie said...

Wah...seronoknya dalam kerja pun boleh terbang sana sini..nanti ambik foto bebanyak tau!!

~Cinta Milo Ais~ said...

kak long...nanti jgn lupa bawak balik kucing dua tiga ekor tau hehe

Kak Zue said...

Tie--> itulah rezeki tahun ini byk terbang la pulak. InsyaAllah nanti kita ambik photo kalau tk lupa ..ihiks.

Kak Zue said...

CMA-->muahahahha kelakar weh. Orait nanti klong pos kucing2 tu ke Penang okey.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin