Friday, November 23, 2012

Lost Count

Hmmm...tak ingat dah berapa hari duduk rumah..tak kerja. Betul2 cam suri rumah. Ihiks..gi pasar..masak..mengemas rumah..itu jer ulang alik . Sambil tu online ...ahahahah. Best gak tapi tak best bila fikir  gaji separuh jer..huuhuhhuu. 

Harap2 mak cepat sihat seperti biasa.. dan boleh kerja semula. Tapi kalau boleh tak nak kerja...ekeke seronok duduk rumah..walaupun ada jugak buat keje ofis sebab budget next year tak submit lagi..huhuuhuu ..itu jer yg malas nak  buat...hmmm balik dari pangkor la nanti baru buat..ihiks.

InsyaAllah Isnin depan nak ikut famili adik gi bercuti ke Pulau Pangkor. Ehehehhe dekat dgn kg tapi baru laa ni nak pergi. Orang yang jauh lagi awal2 dah sampai.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin