Sunday, September 12, 2004

Bengang!!!

Pagi ni ....aku sampai awal di tempat kerja. Traffic ok ..so tak jammed laa. Aku menanti ..pukul berapa laa makcik wendy ni nak masuk kerja ..takkan dah kena login IX pun nak lambat jugak.
Akhirnya pukul 9:02 minit dia sampai. Aku ingatkan dah settle dah pasal problem nak login ke windows. Rupanya tak lagi....ni buat aku bengang ni....tinggi dah suara aku..tak pasal -pasal aku kata dia bodoh..yer laa mana tak nya ...ada ke dia kata chew tak ada kat CSD...abih tu ..mamat2 lain tu ...tak boleh ke tolong..iskkkk.....siapa yg tak geram...dah naik lemakkk mak cik ni.

Org lain pun tua gak tapi ni mengada-ngada...pandai selamatkan diri sendiri jer . Pasal komputer ..langsung tak nak ambik tahu..kalau org tak cakap...lantak laa ....arghhhhhhhhhhhhhh!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin