Wednesday, January 25, 2006

Internal Audit

Hari ni ada internal auditor meeting. Adeh...kena jadi team leader pulak. Tambah la kerja yg perlu di buat. Isk ..iskk ...kena baca balik apa tugas-tugas seorang team leader ni. Dulu dok jadi pak turut jer ..or should I say...mak turut?? ahahahahah...

Apa-apa pun sejak tak masuk KA ..baru satu hari ...ihiks...ada jer kerja lain yang boleh dibuat. Terselamat lasikit dari menipu..mengumpat, mengacau dan membuat orang marah. Satu lagi tak dan nak meracau tak tentu hala...ehehehhe.

Pasti rindu dengan suasana riang di KA tapi bila fikir balik...biarlah adik-adik yg lebih muda tu bergembira ...

Tiba masa untuk resigned ..ahaks ...ok la ..nak tengok file internal auditor ni..nak check balik ..steps before the audit date ie : after CNY on Feb 13 and 14.

Department Ju kalau ikut tentative schedule on Feb 14..so kena bagi Hana dgn Ainil prepare nak handle auditor yg datang..mintak2 jgn la A yg datang...eheheh minah tu kecuh sikit ...

opss...stop sini dulu...till then..babai...next week masa utk menghilangkan diri dari dunia cyber ...sesapa nak kontek..sila dail nombor henpon ek...see ya ..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin