Friday, January 20, 2006

Sibuk betul....

Sejak awal tahun Ju dah sibuk dengan training , information search skill classes, jadi orang tengah utk dapatkan quotation dan macam2 lagi.

Sampaikan bulan 3 pun dah ada slot utk demo databases...ehehehe. Cam biasa la ..bila tiba petang cam gini..dah mula dah malas nak bekerja keras..otak cam dah slow sikit. Esok jer laa follow up reply ,nak buat appointment dan macam2 lagi. Kekadang malas nak fikir dah sebenarnya. Actually tak elok keje bertangguh ni kan? tapi nak buat cam mana ...pagi dah aktif, sesudah subuh dah sampai ofis ..bila petang ni ingat nak balik la pulak.

Walaupun esok dgn ahad kerja ..tapi rasa cam seronok nak cuti la pulak...ehehe.

Ahad ni ada jemputan ke majlis cukur jambul anak Suzana ...cousin Ju di Felda Sendayan.Malangnya, tak boleh la nak datang sebab habis kerja pun dah pukul 1. Kalau sampai sanapun dah dekat pukul 3 petang. Harap-harap adik boleh la pergi , boleh la dia ajak mak pergi sekali.

Malas dah nak tulis panjang2..ehehe sampai lain entri..jaga diri

No comments:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin