Tuesday, January 24, 2006

Selasa minggu ke 4, 2006

Hari ni bermula dengan baik . Perjalanan dari rumah ke pejabat berjalan dgn lancar. Sampai di kampus, ada pulak parking lot yg dekat dengan blok B. Alhamdulillah.

Sampai awal setengah jam tapi terus mula dengan email rasmi. Adehberderet email ..termasuklah "junk email" yang makin menyemak.

Kerja memang banyak tapi tak boleh nak buat semua sekali serentak. Sakit kepala nak fikir nanti.

Mana yang boleh di delay kan...ehehhe kita delay kan...

Kat atas keyboard ni hah...ada senarai tugas-tugas yang perlu di selesaikan...alalalalalal...sabar jer laa ek...hopefully sampai ke malam nanti tidak ada halangan yang akan timbul .

Okeyla ..nak solat dulu la ..dah pukul 1.45 petang. Lepas solat , sambung buat articles search pulak...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin