Saturday, March 21, 2009

Cakap lama-lama...


...huhuhu Monday ni dapat hadiah free call dari maxis...celcom lagi baik hati bagi seminggu tapi limited numbers!! hadiah sempena kita jadi semakin tua...eheheh. Anyway, kita ni tak ada teman nak cakap panjang2, dulu2 selalu ler "gayut" ekekek tapi dah lama tak buat keje tu ..sekarang ni mobile phone mana ada tali..so "gayut " dah tak releven...ahaks. Kalau ada pun nanti kol Iqa kat kampung..bior Nu'aim, Nabil, Nasyirat dan Dini cakap lelama dengan Iqa. Hmm Monday off day..so lepak chill kat rumah jer laa ataupun pergi shopping? ihiks ( macam manyak duit nak gi shopping). Hmmm rasa-rasanyer apa yang akan terjadi ialah kita lepak buat keje ofis kat rumah. Alahai...

1 comment:

Abang Long said...

Alahai ... kenapa tidak menghubungi abang long ?

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin