Wednesday, June 10, 2009

Cuba, try test ler ...

Muahahahah...slow giler weh menaip tapi kira oker ler kan sebab bukan ambik kelas menaip pun. Dulu2 selepas SPM ramai yang ambik kursus menaip, tapi saya lepak tak ambik kursus menaippun...ihiks. Ni laju menaip sebab dulu rajin chatting...ahahahaha.

Terjumpa entri pasal test ni kat blog Cikgu Panji

41 perkataan

Speed test



Saper-saper nak tengok sejauh mana kepantasan anda menaip, sila klik link kat atas ni. Selamat mencuba ...jangan sampai tercabut huruf kat papan kekunci tu pulak ek..ahaks.

4 comments:

Abang Long said...

Dulu, Abang long belajar menaip dan trengkas. Begitu murah, 100 jam harganya RM15 sahaja.

ticnube said...

fuhhhh hebat sungguh kak long...den tak mampu...:(

Kak Zue said...

abang long-->itula pasal sekarang ni saya menaip slow...

Kak Zue said...

tic-->wehh apa benda yg hebat? ehehe slow kak long menaip tu

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin