Saturday, June 27, 2009

Dia datang lagi

Hari ni kerja...esok pun kerja..Isnin tak kerja..ada appointment kat hospital . Dah tinggal berapa hari jer baru nak bagitahu kata ada audit hari Isnin ni. Rasanya teman tak sempat nak ke kampus hari Isnin tu nanti. Teman percaya Hana dengan geng lain boleh menjawab soalan2 dari auditor tu dengan sedaya yang termampu. Dia dah lama tolong menguruskan department, so she should know what to do and not to do.

Hopefully, the auditor will not choose our department but my instinct telling me that they will turn up. Anyway, if he or she or the audit team just ask questions based on the procedures that we have for the department, then InsyaAllah we could pass the audit with flying colours...:-).

Yang sedikit merisaukan ialah jika mereka tanya pasal department kat branch campus...mungkin ada masalah sedikit dalam soal pelaksanaan prosedur sebab keadaan dan kemudahan yang ada di sana sedikit berbeza. Apapun, soal pembelian buku2 dan pemprosesan buku adalah centralize, kami yang buat kat sini so rasanya tidak ada masalahlah.

Semoga dipermudahkan segala urusan, Ameen.

4 comments:

Abang Long said...

Sepupu Abang long seorang auditor. Dia kata, paling takut bila hendak audit jabatan. Pekerja pula kata takut bila kena audit.

kaklong said...

moga semuanya berjalan lancar kaklong :)

Kak Zue said...

Abang long-->eheheh adakah semua auditor berperasaan begitu? jawapannya pasti tidak..ehehehe

Kak Zue said...

Kak Long Wilda-->Terima kasih. Semoga harapan terkabul, InsyaAllah.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin