Tuesday, June 30, 2009

Salah ke hah?

Sekarang ni kalau ada panggilan masuk dan nombor tak kenal memang
susah akak nak jawab. Malas melayan tele marketer dok promot macam2.
Kalau kawan atau sedara yg kol kenalah sms bgtau mereka yg kol ehehe
barulah kita jawab. Salah ke? Suka hati akak la ek?

10 comments:

Abang Long said...

Beringat sebelum terkena !

Kak Zue said...

Abang Long-->betul jugak cakap abg long..beringat sebelum terkena!!

kayteeze said...

Elok la tu... kadang2 yang talipon tu cuma untuk menganggu kita je.. buang masa layang orang2 macam ni..

boboiz said...

sama lah masalah kita...malas nak layan orang yang tak berkaitan..huhu..kadang2 opis cal pon malas nak angkat...

ticnube said...

ha...dapatt ponn... muahahahah.... btOll setuju...ske hati lahh nak angkat ke taknakk...:)

en_me said...

hi akak jue ittewww.. ehehe

Kak Zue said...

Kak Tie-->ehehhe ye betul betul betul. Tgk mood kalau nak jawab tepon..ahaks

Kak Zue said...

TIC-->kdg2 part komen mengomen ni blogger ada masalah kut..ehehe sabar.

Kak Zue said...

en_me-->Hi En_me itu..eheheh

kuIna LadyInRed said...

sy pn mcm tu gak... hehehe...

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin