Friday, June 19, 2009

Menyesal...

Phobia betul la kalau kena pergi area yang kita tak biasa pergi. Huwaa a...apasal ler orang tu set appointment pukul 4 pulak...Isk menyesal betul bila dia tanya kelmarin sama ada kita free kul 10 pagi atau 4 petang dan kita jawab kita available jer hari ni sebab ingatkan company tu nak buat demo kat sini. Mintak2 ler orang tu yang akan memandu dan harap2nya cepatler habis demo tu supaya tak lewat sgt balik. Orang tu tak pulak jawab lagi email kita pasal transport arrangement. Kalau kena memandu sendiri, macam mana niiiii....

Adeh..awal pagi dah risau tak menentu...

3 comments:

zue said...

klu susah2 sgt x usah pegi lah.

balik umah terus carilah alasan.

*shay* said...

sabar2 jangan risau2... mesti ada jalan penyelesaian... :D

ticnube said...

kak long jgn wisau..heheh..den pon wisau..takut sesat kat penang nnt...:(

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin