Thursday, July 16, 2009

Giler punya sibuk

Sabtu ni konvo kat sini. Sana sini sibuk. Kat ofis akak lagi la sibuk
sebab hampir semua fakulti mohon beli buku baru serentak tapi payah
sangat dpt quotation. Kalau kita tak urgent cepat hantar senarai
harga. Ni mcm tak nak bisnes aje lagaknya. Bosan teman weh. Tambah
risau je order tak dpt sampai dlm masa 2 bulan ni. Kerja harian dah
terkejar2 tambah lagi jadi kecuh bila kerja2 ubahsuai tiba2 melibatkan
area lobi dan pintu utama. Huhuhu kenalah guna pintu kecemasan sbg
pintu masuk dan keluar. 1st day ada perubahan semua student ada rasa
keliru. Ehehe adehla,ni semua untuk kebaikan mereka juga dimasa depan.
Tak dinafikan ada rasa tak puashati dgn ketidakselesaan yg berlaku.
Nak update blog librarypun tak sempat2 lagi. Harapnya dpt la upload
gambar2 keadaan semasa ditempat kerja. Letih weh. Sampai sini je
tukang karut mengarut. Daaa.

6 comments:

hazeleyed said...

Salam Perkenalan kak Zue...
baru terjumpa blog ni...
Kena pula kite same Bintang Aries,
Maried...and selalu sibuk...hahaha

welcome to my blog ek.

Ainil said...

kak zu, biasenye, kalau kite nk buku tu cpt,mmg lmbt nk dpt. sbbnya org yg order tu, dah x sesabar menunggu bku dia. padahal prosesnye sama je kan...sabo jer ler..

zue said...

kak zue...jgn sampai gila sudah...dah namanya kerja.

Kak Zue said...

Hazeleyed-> Terima kasih sudi singgah. Lain kali datang lagi

Kak Zue said...

Ainil---> Betul kata Ainil tu..

Kak Zue said...

Zue->isk iskk..semoga dijauhkan dari segala yang tidak elok.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin