Thursday, May 26, 2011

Penat tapi suka

Bermula dari kelmarin dan seterusnya minggu depan, sibuk dgn urusan nak "set up" library di kampus North Wing. Semua kat tempat kerja sibuk ..main dgn kotak..ehehehe sampai dah nak muntah nengok kotak2. yer laa ..nak punggah masuk kotak...lepas tu sampai north wing, kena punggah naik ke rak buku pulak. Apapun happy jugak sebab dak2 kat tempt kerja...semua bersatu padu...bijak mainkan peranan masing2. Walau ada sedikit risau dgn projek ini..maklumlah president uni selalu jer datang mengejut..ronda2 kampus dan pastinya dia akan jengah library tu nanti. Lagipun ofis dia dekat jer situ ...aiyooh....takutnyerrr!!! ehehehhe tapi kena konfiden laa dgn apa yang kami telah buat dan usahakan...INsyaAllah harap2 Datuk tak banyak komen. chaiyokkk ...we can do it.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin