Saturday, May 13, 2006

Apa-apa jer la

Isk iskk..tak tahu nak cerita apa kat blog. Tak ada mood nak serius buat kerja. Esok kerja lagi...adehh..nasib baik la Monday off !! Pada kengkawan yang sudi kutuk blog ni ..ahahah mekasih ek!! at least korang tulis ler apa yg korang tak puas hati. Buat masa ni Ju belum nak tutup blog ni ..tengah belajar nak tambah2 link kat side bar. Tak ada masa nak buat masa hari-hari bekerja. Tadi berjaya upload link ke online newspaper. Tak boleh pulak nak upload imej kat side bar. Aku ke yang tersilap buat?

Anyway...kemudian2 ler try lagi!!

Tetiba teringat kete nyer stering dah bergegar bila bawak over 90km/hour. Isk ..kena bawak pi kedai tayar ler ni ...tunggu monday ler, off day.

Ada setengah jam lagi nak balik...away dulu ler dari blog ni ..pi tengok email yang melambak di forward dek kengkawan tapi malas betul nak baca semua !! banyak redundant email...iyer la dah sesama kengkawan yg frwd..pusing2 ke sini gak...ahaks!!

Babai ..jumpa lagi

No comments:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin