Monday, October 30, 2006

Baby baru di pagi Syawal ke 6, 2006

29 October 2006 @ 10.50am ,Kak Long menerima berita yang adik ipar kak long telah selamat melahirkan baby boy. Kak Long sempat singgah di Hospital bersalin Razif di Taman Seri Andalas Klang.Gambar2 berikut sempat kak long ambil menggunakan henpon . Sorry la kalau tak terang. Ada lagi gambar lain tapi ada masalah pulak nak upload. Apa-apapun nanti kalau ada gambar2 lain dan baby pun dah ada nama, kak long post lagi kat sini. Eeeeiii...geram arr tengok baby ni..


Photobucket - Video and Image Hosting

comei sungguh cam abg2 dengan kakak dia..

Photobucket - Video and Image Hosting
cutenyer..

Photobucket - Video and Image Hosting

nyenyak sungguh dia tidur..

Photobucket - Video and Image Hosting

mak dgn cucu ke 4

Photobucket - Video and Image Hosting

Nasyirat nak pegang adik baru kononnya..eheheh

No comments:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin