Wednesday, June 13, 2007

Bila kesibukan melanda...


..maka ..masa berlalu dengan begitu pantas sekali. Kalau hari-hari seperti ini bagus juga kut...ahaks jgn sampai termuntah dengan kerja yg ada sudah. Kalau kerja yg ada tak ada expiry date, hidup ini lebih mudah walau kerja bertimbun..ihiks.Lebih mudah kalau keputusan yang perlu diambil tidak memerlukan kita menunggu jawapan dari pelbagai pihak...betul tak??


Audit ( kerja paksa) eheheh tak pening sangat, ni yang pening sekarang ni pasal kerja-kerja ubahsuai dept yang belum mula. Perabut belum order, adehhh banyak betul yang belum ada kepastian. Bos pulak sibukk ...


Lagi satu, staff utk kampus cawangan yang ada di sini selama dua minggu utk latihan sambil bekerja akan tamat latihan esok. Banyak perkara berkaitan pengurusan, perkakasan, peralatan, perabut dan macam-macam lagi belum ada kepastian yang sahih. Nanti kita order, salah pulak...isk isk tunggu jer laa dulu . Tak nak pening2 sgt ...



Harap2nya July nanti bila kampus di KT bermula, semua akan berjalan lancar...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin