Thursday, June 28, 2007

Ku sangka Panas Hingga Ke Petang...


...rupanya hujan di tengahari. Baru jer 6 bulan dunia kerja kak long lebih ceria dan kurang tekanan, pendek kata senang ceritalah. Tapi hari ini, kegembiraan itu telah tercemar bila kak long dapat tahu besar kemungkinan dept ini akan di letakkan di bawah " student affairs" dan bukan lagi "academic" . Uwaaaaaa...tak nak !!!!! uhukss ..sedihhnyaaaaa.Apa la jadinya dengan project "new look" yang di usahakan oleh kami berdua?? uwaaaa sedih lagiiiiiiiiiiii . Tak nak bos lain...nak bos yang sekarang ni juga..uhukss,bos yg understanding, tak suka marah dan baik hati tu dah tak jadi bos kak long ...uwaaaa.

Mood happy dah bertukar jadi sedih...tambah pulak bila mengenangkan ada staff yang tunjuk baik kat depan jer tapi kat belakang mengata macam-macam. Jahat sangat ke aku ni... Sabar jer laa..

6 comments:

sayda said...

tukar department?
kaklong x ske ke?
mmm..

Zura@Kak Long said...

sayda--> my department di transfer pi division lain...uhukss ...tak mo bos yg lain...

Noushy Syah said...

hehhehe..Kak Long, kadang2 tuhan bagi kita panas dan hujan ditengahhari untuk bagi kita pelangi....

aria ayumi said...

ade hikmah setiap ape yg berlaku... bwk bersabau ye kak... ;)

sayda said...

so.dh xleh nk request balik ke.ni kire naik pangkat ke just tukar department je.ala..xpe la kaklong.nk wat cane.myb ur future is there kan sayang.

ni nape lagu sedih2 ni.tanak la sedih2 k.i love u.

Zura@Kak Long said...

noushy---> kak long tahu, Allah beri dugaan yang sedikit ini utk melihat kekuatan diri kita kan :-)

sayda--> harap2 tak lah tukar bos...dan kalau tak boleh nak tolak juga...terima jer la bos baru ni

Diya--> apa nak buat ..kita ni kuli..ikut jer la ek..sabo jer ler..ehehehe

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin