Tuesday, June 12, 2007

Sibuk banyak...bukan sibuk sikit


Mintak maaf la yer kalau kak long tak singgah ke blog kawan-kawan.

Sibuk banyak ..bukan sibuk sikit sejak balik dari bercuti ni.

sempat ziarah beberapa blog jer sehari ..so tunggu giliran ek..ahaks..ampun.

Letih betul mengadap pc ...audit dept sendiri dah lepas,

next week nak mengaudit beberapa procedures lagi utk dept lain...

Huarghh...



3 comments:

Noushy Syah said...

Tau..ni meshti kak Long bz nih sebba tu xnampak wajah di blog..hehhehe..bila2 free kak long singgah yea...

p/s Apa2 nak shaye tolong? hehehhe..tolong taco..ngehhh...

noamee said...

w'pun kak long bz...sempat lagi dtng blog saya..tima acih..muaaahhhh

klu saya leh tlng ...awal2 lagi saya dah tlng kak long...cian kak long

saya tlng bagi semangat je bolehkan!!

Zura@Kak Long said...

Noushy : Amboi nak tolong taco ek...cubit pp tu nanti ..ahaks.

Noamie : Semangat dan kunjungan Mie cukup buat kak long tahu ada yg masih ingat kat kak long ...ihiks ..

Muahhhh pp noushy dan Noamie

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin