Tuesday, June 19, 2007

Utk Sementara Waktu...

iskk saperla makcik ni...tak lawa..ahaks
..ini saja gambar yang ada dan sempat di ambik..itupun guna kamera di telefon bimbit. Ampun ek korang...lagi satu gambar pulak ada masalah bila nak di upload. Kebetulan tak seorang pun staff library yang bawak kamera. ..ihiks. Nanti kalau ada gambar2 official dari communication dept utk tatapan semua staff, harap2 ada gambar kak long masa dapat award tu, then kita akan upload ke sini ok...harap sabar ok (walaupun kita sendiri tk sabar nak tengok) ehehehe.

my lovely colleagues
sorry laa ..gambo tk terang

12 comments:

sayda said...

having fun nmpk.dat's good for u.
move on ok.

carpe diem!!

i miss u

jg diri leklok

Zura@Kak Long said...

ehhhe kak long mmg cuba utk move on. Alhamdulillah ...balik tgh malam pun seorang, alhamdulillah kena sentiasa cekal

Mersik said...

Uiii anak sapa laa tu.. lawanyaa.. nmpk vogue gitu.. Kemain lg kak long nih, gi mana tu? alahaii..

Zura@Kak Long said...

Pokcik --> ekekkeke makcik@ kak long ni pergi company dinner ler minggu lepas...kalau ada pokcik kat sebelah lagi vogue kut..ehehehe.

iEn said...

ihikss.. jadik ah toow dua gambo pon xpe.. waaaah ayu nyee anak2 dara semua tu ahakz!

Zura@Kak Long said...

iEn--> ehehehh yg gambo kat bawah tu semua dah berpunya...ahaks cuma yg kat atas tu jer single mingle ..ahaks

sakurasa said...

salam kenal buat zura

Zura@Kak Long said...

sakurasa-->salam kenal dari kaklong

aria ayumi said...

mesti malam tu ramai yg melaram habeh ye kak... kalah mak datin... uhuk :D

Zura@Kak Long said...

Diya--> ehehehhe tak laa melaram sgt sbb theme dia mismatch..so ramai yg pakai baju tk ngam..ahaks

noamee said...

kak long still cute...masih vogue..sungguh nie!!muuuaaahhh..bilalah saya dpt jumpa kak long yer..

Zura@Kak Long said...

Noamie--> kak long nampak cute?? ekekek mekasih ler ..nah singgit..cukup tak mie?? ahaks

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin