Tuesday, October 30, 2007

Dua Hari Lagi...


Email received few days ago...


Dear Management Team,


"You are kindly requested to drop by HRD to pick up the T-shirt and a door gift on 31 October 2007. Instead of wearing it on the 1st day of the Summit, we hope that you can wear it on the 2nd day which is the 3 November 2007 during the day tour of KT town. (You are strongly advised to wear comfortable attire during the long journey from KL to KT on the 2 November 2007)."

**************

huhuhu part barang2 free dan part jalan2 ni mesti di buat reminder ..kut2 terlupa ..ihiks. Kak Long harap sempatlah jumpa bloggers di KT semasa day tour KT town tu nanti..ehehe kalau sudi sila kontek kak long via gmail or YM yg ada utk nombor telefon. Kalau tidak tak mengapa..Terima kasih yer.

6 comments:

mama ranggie said...

hati2... dah balik nanti jgn lupe update k!

Zura@Kak Long said...

mamaranggie-->esok kak long ada lagi kat ofis , insyaAllah akan di update dengan cerita baru :-). Terima kasih.

tic said...

kak long... :) heheh.. nak g kt erk..nak ikot...nak ikot.. hehe... jln lok2 tau.. :)

Zura@Kak Long said...

tic-->huhuhu jomlaa pergi sama2. Terima kasih yer..doakan kami selamat pergi dan kembali

Abang Long said...

jalan - jalan sambil beraya .... boleh ke ?

Zura@Kak Long said...

abang long--> tak tahulah sempat ke tidak nak beraya..ehehe jumpa kat town jer laa kut

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin