Monday, October 22, 2007

Salam Sesudah Raya

Salam buat semua. Kak long terpaksa mengubahsuai blog ini kerana sepninggalan kak long kerana bercuti raya, rumah dah tunggang langgang dek angkara satu script tu ...uhuks. Penat mengemas di kampung dan di rumah sendiri sebaik pulang dari bercuti belum habis, kena pulak tambah pening dengan setting blog. Ihikss...apa-apapun kak long nak ucap terima kasih kerana sudi juga kawan-kawan singgah ke sini walau tuan rumah tak dapat menjawab semua mesej yang di tinggalkan. Nanti kalau tak sibuk sangatr, kak long ziarah kawan2 yer..Daaaa ..

8 comments:

Forumer said...

Salaam alaikum w.b.t.. welcome back to cyber world Kak Long hehe. N takziah krn diuji dengan skrip yang messing your page , isy7

Neway i linked you in my Friendly links segment. All da best dear Kak Long. C ya around :)

sayda said...

cantik rumah baru ini.
i loike the colour.

owh, about the offline msg yg k'long left kt ym. :im ok here. ;)

maliha anoushka said...

yyoooo wassalam Kak lOng..lovely rumah baru kak long..rase mcm chocolate..yummy!!! welcome back kak long..awaiting for ur postings...

mad redo1 said...

memang cantik rumah baru nih... lepak kat sini lelama pun tak apa...

Zura@Kak Long said...

forumer--> thanks so much dear adik :). Nanti kak long linked blog adik kat sini

Zura@Kak Long said...

sayda--->if u like ..I like it better...ahaks..muahhhh cayang dia

Zura@Kak Long said...

MALIHA-->yoooo ..ihiksss ...lovely?? million thanks dear..umah pinjam jer ni ..ahaks ..jgn ada yg buat kacau bilau lagi sudahlah..penatt nak tukar!!!

Zura@Kak Long said...

Mad_Redo1-->huhuhu suka lepak sini lelama dah skrg ni?? ihikss..alhamdulillah

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin