Sunday, March 30, 2008

Macam-macam...

Weekends dah kerja..esok OFF day. Banyak perkara nak kena buat esok.
1. Cuci Kereta...err...rasa kali ni nak hantar kedai sbb nak cuci enjin sekali..ihiks.
2. Ambik karpet kat kedai cuci karpet...nak basuh kat rumah tak larat nak angkat ..berat weh.
3. Pergi pejabat pos ...nasib baik surat tak yah beli stem..gomen dah bayo..ahaks.
4. Masak ....satu hal pulak nak mikir mak masak apa...cuba korang bagi idea sikit..eheheh.
5. Makan/minum..ni tak boleh lupa..ahaks. Sendiri masak..sendiri makan. Silap2 haribulan makan kat luar jer ...ekekek.

Selamat berhujung minggu...dan selamat memulakan minggu yang baru dengan lebih ceria.

3 comments:

Noushy Syah said...

yeyyy..Happy working days as usual, no Monday, Tuesday or whatever blues...but supporting The Blues is OK..hehhehe( Tau kak lOng is not fanatic football fan):p

Take care Kak LOng..
Big hugs*

Zura@Kak Long said...

Hugs for Noushy. Heheheh dah tahu dah ek kak long bukan fanatik mana2 team football ..setakat tengok oklaa!!. Tak ada blues tapi keje byk .huhhuhu

Noushy Syah said...

Takpe2...Kak Long buat keje yea, will keep visiting you here.

Cyg kak Long.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin